maanantai 15. lokakuuta 2018

SYKSYN SÄVYT

Nyt on, kuulkaas, meillä juhlat menossa ja ilo ylimmillään. Syyssynkkyydestä ei ole tietoakaaan. Sain tässä Piparmintulta (Multaa ja mukuloita -blogista) haasteenkin parahiksi. Pitäisi esitellä syksyn sävjä. Uusimpia muotivillityksiä kai. En ole ihan varma. Näissä juhlissa niitä nyt kuitenkin on helppo bongailla. Että tässä ihan muotitoimittajaksi heittäydyn.

Juhlaväki on tälläytynyt parhaimpiinsa.

Juhlaväki on tälläytynyt parhaimpiinsa. On toinen toistaan fiinimpää herraa ja rouvaa. Kenestäkähän minä nyt oikein aloitttaisin kun joka puolella on värikkäitä mekkoja, liehuvia helmoja ja täydellisesti istuvia pukuja?

Katsokaapa vaikka näitä leidejä täällä. Mekot ihan viimeisintä huutoa. Unohdetaan luumu, musta ja harmaa. Kirkas keltainen on nyt muodin kärkeä.

Amerikanpihlaja on pukeutunut keltaisiin sävyihin. Tismalleen samaa sävyä näytti olleen esillä syksyn muotinäytöksessä Milanossa.

Tämä rouva on edukseen hehkuvanpunaisessa asussa. Tekisi ihan mieli kysäistä, mistä tuollaisia pukuja saa. Jostain ateljeesta tietenkin. Eihän niihin ole meikäläisellä varaa.

Pensasmustikka säväyttää huikeassa syysasussaan. Tämä väri tosiaan pukee häntä.

Uskomaton design tuossa mekossa.

Mikä pettämätön värisilmä tällä rouvalla täällä Potagerin nurkassa! Ja uskomaton design tuossa mekossa. Huomaa, että hän on todellakin panostanut tähän juhlaan.

Raparperin liukusävyt herättävät ansaittua huomiota.

Lapsetkin on puettu juhlan kunniaksi parhaimpiinsa. Nämä pikku piiperoiset kirkkaissa mekoissaan eivät jää huomaamatta.

Grönlanninhanhikki 'NUUK' ilahduttaa minua valtavasti niin keväällä kuin syksylläkin.

Näissä iloisen rennoissa, mutta silmää hivelevän kauniissa juhla-asuissa pienetkin viihtyvät.

Kurjenpolvi kurkistelee sammaleisen kiven takaa.

Siellä täällä näkyy neitokaisia, joiden puvun kruunaa kaunis hiuskoriste. Klassisia, hillityn tyylikkäitä kokonaisuuksia. Sellaiset pysyvät aina muodissa.

'Schneewittchen' -ruusun tyyli ei petä koskaan.

Puvun kuosi ja materiaali
ovat kyllä kohdillaan.

Muotopuutarhassa tapaan herran tässä tyylipuhtaassa puvussaan. Puvun kuosi ja materiaali ovat kyllä kohdillaan. Ai että!

Valeangervo on komea näky.

Nuoriso, no jaa, on tälläytynyt reikäfarkkuihin, mutta mikäs minä olen arvostelemaan. Ihanaa kun ovat juhlissa mukana ja tuntevat olonsa kotoisaksi.

Vuorenkilpi

Ja itse asiassa... Minullahan on tuulitakki ja pitkät housut. Kaiken huipuksi kumisaappaat jalassa. Pitää kai mennä katselemaan vähän parempaa kolttua ylle.


Kiitos haasteesta, Piparminttu! Anteeksi kun meni taas hullutteluksi, vaikka minulla oli vakaa aikomus tehdä ihan asiallinen postaus. Se vain lipsahti. Nyt en haasta ketään erityisesti, koska ruska alkaa olla loppumaisillaan. Nappaa haaste itsellesi, jos siltä tuntuu.


Haasteen säännöt:
- kerro postauksessasi, kuka haasteen aloitti (Tiiu Puutarhahetki-blogista)
- tee postaus sinulle rakkaimmista syksyisistä sävyistä
- haasta kolme tai useampi blogiystäväsi mukaan
- käy kirjoittamassa postauksesi www-osoite Puutarhahetki - Suurien unelmien puutarha -blogin Syksyn sävyt -postauksen kommenttikenttään.
Voit osallistua haasteeseen myös Instagramissa. Merkitse kuvasi silloin #syksynsävythaaste ja @puutarhahetki.


Lämpimästi tervetuloa, marketta konttila, blogini lukijaksi! Toivon, että viihdyt!

24 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, Minnna! On aina kiva saada tuollaista palautetta ♥

      Poista
  2. No nyt oli hauska, kiitos piristyksestä. Herra Valeangervon hieno ruskea asu oli tyrmäävän eloisa ruskeaksi. Vaikutuin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Hirnakka! Itsellekin tulee tosi hyvä mieli tällaisesta palautteesta. Vaikutuin minäkin siitä tyylikkäästä puvusta - että pelkkä ruskea voikin olla niin näyttävä.

      Poista
  3. Olipas hienoa päästä seuraamaan näin upeaa muotinäytöstä. Mallit ovat kyllä kauniita koreissa asuissaan :) Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Heidi! Joo, itsensä tuntee ihan alipukeutuneeksi tuon loiston keskellä :)

      Samoin sinulle, oikein hyvää alkanutta viikkoa!

      Poista
  4. No oli fiiniä kostyymiä :) Meillä pakkaaspoika kävi sössäämäs valeangervon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, loisteliasta tosiaan. Ei kai meilläkään valeangervot enää kauan juhli. Osa muistakin vieraista näyttää lähteneen :)

      Poista
  5. Hauskasti kerrottu syksyn sävyistä, jotka ovatkin tänä syksynä erityisen hienoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ei sitä kesällä muistakaan millaiseen loistoon puutarha syksyllä puhkeaa. Kiitos, Vilma, mukavasta kommentistasi!

      Poista
  6. Sanallinen anti oli vähintään yhtä nautinnollinen, kuin itse kuvatkin. 🍂🍁🍃❤️

    VastaaPoista
  7. Mahtava postaus!:D Kiva, että lähdit haasteeseen mukaan. Lisään huomenna postauksesi linkin haasteeseen vastanneiden listalle blogiini. Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pidit siitä:) Kiitos haasteen keksimisestä! Siihen oli kiva vastata. Kiitos samoin sinulle kaunista viikon jatkoa!

      Poista
  8. Parhaita ja hauskimpia postauksia! Olet kyllä niin idearikas, mielikuvituksellinen ja taitava kynäilijä. Tykkäsin eniten herran asusta, oli niin tyylikästä ruskeaa. Myös nuorten resuinen pukeutuminen nauratti. En ole koskaan tiennyt, että olet noin hauska tyyppi!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai lapsellinen :D Nuori voi olla vain kerran, mutta aina voi olla lapsellinen.

      Joo, eipä uskoisi, että ruskea voi olla niin vivahteikas ja kaunis.

      Kiitos, Leena, päivän piristyksestä ♥

      Poista