tiistai 11. joulukuuta 2018

LUUKKU 11.

INNOSTAVASSA SEURASSA

Ihmisiä, jotka paahtavat täysillä ja joilla on sisäinen hehku päällä, on paljon. 
Harmi, että he ovat valtaosin alle 7-vuotiaita.

— Esa Saarinen

Ei se mitään, meillä puutarhahulluilla on sitten nuorekasta seuraa siellä innokkaiden joukossa.

Tästä jatketaan ensi kesänä taas yhtä innokkaana kuin kuluneena kesänäkin. Tästä tulee minun Ameriikka. Amerikanpihlaja on jo. Suureksi palloksi kasvava tuija 'Woodwardii' sekä jättikokoiset kuunliljat 'Sum and Substance' sopivat tänne. Onhan Ameriikassa kaikki suurta.

Innostavaa tiistaipäivää sinulle!

14 kommenttia:

 1. Totta, pitäisi meidän aikuistenkin muistaa tuo ja ottaa aikaa itselle sillon kun arki meinaa latistaa ja sammuttaa sen oman sisäisen hehkun. Hyvää tiistaipäivää.
  ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tehdä jotain sellaista kivaa, joka ei välttämättä ole mitenkään tuottavaa - paitsi mielihyvää tuottavaa. Yksi mielihyvää tuottava asia on sinun ihana joulukalenterisi ♥
   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 2. Allekirjoitan täysin. Eläköön kuunlilja-Ameriikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Minun istutusalueen nimikin on Amerikan malliin aika suurellinen ;)

   Poista
 3. Se täysillä paahtaminen ja sisäinen hehku löytyy ihmeellisesti vasta keväällä samaa tahtia päivien pitenemisen kanssa ja häviää pikku hiljaa syksyn mittaan. Kummallista... Hyvää tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se ei silti kokonaan häviä. Nyt on ihanaa haaveilla kukista ja keväästä ja kerätä voimia siihen aikaan, jolloin tuskin malttaa edes nukkua ;)
   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 4. Kyllä puutarhahullut tosiaan paahtaa täysillä, melekee vois sanua hullunkiilto silimis, toteuttaaksensa jonku miälestänsä hyvän irean.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin - ja sitten vähän ajan päästä saa vielä paremman idean ja taas innoissaan siirtää ne kasvit seuraavaan paikkaan :D Yhtä innokkaana aina :)

   Poista
 5. Nyt mennään ihan tosi hissunkissun ja keräillään voimia kevättä varten. Silloin pääsee sisällä asustava lapsi irti ja voi jopa mopo karata käsistä 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. On luovan tauon aika. Uudet ideat jalostuvat mielessä kun tekee välillä jotain ihan muuta :) Ja keväällä kirmataan kuin lapset.

   Poista
 6. Miksi mennä Ameriikkaan, kun voi tuoda Ameriikan tänne:)

  VastaaPoista
 7. Hauska lausahdus - näinhän se on, ja puutarhahöperöt kuuluvat taatusti tähän samaan sarjaan!

  VastaaPoista