sunnuntai 31. joulukuuta 2017

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Tämän Kirsi Kunnaksen runon myötä toivotan teille oikein hyvää puutarhavuotta 2018. Löysin runon Aapisestani. Onneksi en ole mennyt konmarittamaan tuota kulunutta, repaleista ja pikkulasten piirroksin koristeltua kirjaa.

Minäkin näen unta uudesta kesästä.

Aloittaessani juttujen kirjoittamisen minut toivotettiin tervetulleeksi puutarhabloggareiden höpsähtäneeseen seuraan. Kiitos kun olette jakaneet  puutarhahöperyyden ilot ja höpsötelleet kanssani! On ilo jatkaa samoilla linjoilla.

Kaikkea hyvää puutarhavuodelle 2018!

P.S. Kysy mitä vaan -sarja jatkuu. Ensi kerralla vastaan mieheni, Joukon, kysymykseen: "Mikä on antoisinta tässä puutarhaharrastuksessa kokonaisuutena?" 

16 kommenttia:

 1. Ihana runo! Vanhoja kirjoja ei saakaan heittää roskiin, sillä ne ovat täynnä muistoja. Varsinkin aapiset. Kiitos itsellesi ihanista kirjoituksista blogiisi! Näitä on ollut ilo lukea vuoden varrella. Iloa ja valoa Uuteen Vuoteen 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana runo tosiaan. Olisipa hauska saada puutarhaan vielä siilipariskuntakin. :)

   En tiedä onko siinä Aapisessa puoliakaan sivuista jäljellä, sillä sitä on ahkerasti käytetty monen lapsen voimin. Pikkusisarukset ovat sen piirrelleet ja leikelleet. Jäljelle jääneet osat ovat nyt sitäkin arvokkaampia :)

   Sydämellinen kiitos itsellesi kun olet lukenut ja vieläpä ahkerasti kommentoinutkin blogiani! Ja olenpa minäkin saanut vierailla sinun mukavassa blogissasi.

   Kiitos samoin Sinulle! Iloa ja valoa tarvitaan :)

   Poista
 2. Ihanaa tulevaa puutarhavuotta myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! <3 Se tietää ainakin hyvää, kun lunta on maassa ihan mukavasti :)

   Poista
 3. Olen lukenut samaa aapista ja se on myös minulla tallessa. Toivon sinulle oikein hyvää ja inspiroivaa puutarhavuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että sinullekin tuo Aapinen on tuttu ja tärkeä kun olet sen säilyttänyt. Olen säilyttänyt joka lapselle heidän ensimmäisen Aapisensa. Melkein kaikki muut kirjat olen pannut kierrätykseen, mutta Aapisten arvo voi lasten mielissä joskus olla vielä suuri :)

   Kiitos samoin sinulle! Kohta on taas se aika kun puutarha alkaa tosissaan inspiroida. Sitten se on taas menoa. :)

   Poista
 4. Yksi tämän blogimaailman kohokohdista on tutustua erilaisiin ihmisiin ja blogeihin - sinä ja blogisi kuuluvat tähän joukkoon erityisesti! Kaikkea hyvää alkavaan vuoteesi, Pauliina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, Sirkku, blogiystävyys on yksi hienoimmista asioista mitä tietokoneen välityksellä voi olla :) Arvostan sitä tosi paljon, että olet usein jättänyt kommentin. Sellainen piristää kummasti päivää. :) On ollut kiva vierailla sinunkin mukavassa blogissasi.

   Kiitos samoin Sinulle ja ollaan yhteydessä :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, Navettapiika, samoin Sinulle! Minulla on sellainen tunne, että tälle vuodelle on tulossa paljon hyvää :)

   Poista
 6. Kaikkea hyvää uudelle vuodelle ja oikein kukikasta ja aurinkoista uutta puutarhavuotta toivottelen sinulle🌿

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Sinulle, Marja! Valoa ollaankin jo kivasti lumen muodossa saatu ja pianhan se päivä alkaa pidentyä. Jospa se aurinkokin pilkahtaisi hetken vaikkapa heti huomenna :) Lumi tietää kukkaisaa puutarhaa ;), joten toivossa eletään.

   Poista
 7. Paljon onnen ja ilon hetkiä sinulle tähän uuteen alkaneeseen vuoteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Sinulle, Eerika! Toiveikkaissa tunnelmissa mennään uutta alkanutta vuotta kohti :)

   Poista
 8. Happy new year! Lot of joy and love!
  Severine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Happy new year to You too! It's up to You that we've got more joy and love to our home :) We love those cats so much! I wish a lot of joy and love to You too!

   Lilou Onneli and Reetta Canel have grown very much. They know their names and "chat" a lot. It's so nice when they come and say "Hello!" every morning.

   Poista