perjantai 17. helmikuuta 2023

KATAJAKUJAN PUUTARHA LINTUPERSPEKTIIVISTÄ

Kiitos kaikille teille, jotka olitte mukana Katajakujan puutarhakierroksella! Tässä vielä pari kuvaa lintuperspektiivistä.

Etualalla näkyy pohjoispiha Muotopuutarhoineen. Vasemmalla oleva ristikko on kanatarhan kattoa. Etualalla oikealla on kesäkeittiön perustus sekä sen edessä kompostorit. Kuvan ulkopuolelle oikealle jää lampi ja niitty. Lammen ympäristö oli kuvanottohetkellä vielä niin keskeneräinen, etten halunnut sitä kuvaan

Etualalla näkyy eteläpiha, vaikkakaan ei kokonaan. Taka-alalla vasemmalla on Liikenneympyrä. Muuri pilkistelee kuvassa oikealla.

Kukat eivät näy näin kaukaa otetuissa kuvissa, mutta eivätpä näy rikkakasvitkaan! 

Ensi kerralla julkaisen jotakin sellaista, jota en koskaan aiemmin ole julkaissut: To Do -listani. Vähän jännittää, kuinka moni lukijoista pyörtyy jo pelkästään listan näkemisestä. 😊

18 kommenttia:

 1. Kiva nähdä puutarhasi tästäkin vinkkelistä 😉

  VastaaPoista
 2. Ilmakuvista saa todella hyvin yleiskäsityksen alueesta. Huomaa hyvin, että puutarha on jo muuttunut reheväksi ja kasvanut rakennusvaiheista oikeaksi puutarhaksi. Kiitos näiden kuvien esittelystä. Jännittää se tehtävälistasi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Jätin ne pahimmat rakennusvaiheet kuvien ulkopuolelle. 😊 Joo, ilmakuvasta hahmottaa ehkä rakenteen ja mittasuhteet paremmin.

   Minua jännittää julkaista se tehtävälista. 😊 Suunnitelmat (lue: haaveet) tuntuvat jotenkin niin henkilökohtaisilta.

   Poista
 3. Ilmakuvat on kyllä ihania ja teillä on komeat rakennukset . Tehtävälistat ei ole mun juttuni mutta toisten on mukava katsella ja ihailla .😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kiva oli saada pojan ottamat Drone-kuvat.

   Minä olen kova tekemään tehtävälistoja, mutta niiden toteuttaminen onkin sitten jo ihan toinen juttu. 😊 Otan asian kuitenkin rennosti enkä stressaa, vaikka yliviivattavaa ei kovin paljon tulisikaan.

   Poista
 4. Kävin ensimmäistä kertaa blogissasi johon en ollut jostain syystä aiemmin eksynytkään. Mielenkiintoista päästä tutustumaan puutarhasi rakentumiseen alusta alkaen. Hienolta näyttää. Kätevästi sain vielä aloittaa heti kokonaiskuvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kiva, kun uusiakin vierailijoita tupsahtaa käymään. 😊 Tervetuloa uudestaan!

   Poista
 5. Lintuperspektiivistä saakin hyvän kokonaiskuvan.

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva nähdä puutarhasi vielä tästäkin kuvakulmasta. Alueen mittasuhteet ja sijoittuminen toisiinsa nähden selkeytyivät kummasti, kun ne kaikki näki samassa kuvassa. Mielenkiinnolla odotan sitä to do -listaakin. Kivaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Niin ajattelinkin, että puutarha voisi olla helpompi hahmottaa. Oman silmän korkeudelta otetuissa kuvissa etäisyyksiä on monesti vaikea hahmottaa. Oikein hyvää sunnuntaita sinullekin!

   Poista
 7. Komiat näkymät! Kummasti kloksahti osat, maat ja mannut paikallensa :)

  VastaaPoista
 8. Olipas kiva nähdä kaunis puutarhanne myös tästä kulmasta!

  VastaaPoista
 9. Kiva, kun jaoit ilmakuvan, siitä hahmottaa niin hienosti puutarhan. Varsinkin muotopuutarha näyttää upealta, kun näkee leikatun aidan niin selvästi.

  VastaaPoista