torstai 20. syyskuuta 2018

KIITOS, IHANAT LUKIJANI!

Kukka & Kaali täyttää tänään kaksi vuotta. Sain kivoja nimipäiväonnitteluita ja syntymäpäiväonnitteluitakin jo etukäteen. Lämpimät kiitokseni niistä sekä osallistumisesta arvontaan!

Juhlistaakseni syntymäpäivää arvoin puutarhurin käsväskyn ja potintekosetin. Kuten jo kerroinkin, annoin jokaiselle arpanumerot (1-3 kpl) vastausjärjestyksessä ja tein perinteisen lappuarvonnan. Onnettarena toiminut kuopukseni nosti kukkapurkista numeron 52. Tarkkasilmäisenä valvojana toimi Rose.

Nyt minulla on ilo onnitella Navettapiikaa, joka voitti arvonnan. Arvontaan osallistuessaan hän kommentoi palkintoa hauskasti: "Hiano käväsky. Malttaasko tuata ottaa eres käyttöhö, likaantuu viälä." Kannatti muuten tehdä kolme kysymystä, sillä voittonumero oli juuri se kolmas. Parhaimmat onnitteluni!

Ruusu 'Schneewittchen' kukkii puutarhassani juuri nyt.

Hyviä kysymyksiä ja inspiroivia aihe-ehdotuksia tuli ilahduttavan runsaasti, tarkalleen ottaen 71 kappaletta. Kiitän ja kumarran. Olen niistä kaikista aivan innoissani. Ihan jokaisesta. Jotkut kysymyksistä olivat helppoja. Jotkut olivat niin vaikeita, etten osaa vastata. Minusta on kuitenkin innostavaa miettiä ja ottaa asioista selvää. Kirjoittelen niistä sitten pitkin vuotta.

Olette upeita lukijoita!

Sydämelliset kiitokset myös liikuttavan ihanasta palautteesta kuluneen vuoden aikana! Olette upeita lukijoita! Vuorovaikutus teidän kanssa ja teiltä saamani palaute on kirjoittamisen suola ja sokeri.

Syntymäpäivätarjoilu on tällä kertaa maidoton, sokeriton, viljaton ja – pahoittelen – kaiken lisäksi vieläpä vanha. Poimin parhaat palat kuluneelta vuodelta yhteen postaukseen. Ja ettei jäisi paha maku suuhun kun vanhoja vain tarjotaan, niin jälkkäriksi on yksi uusi juttu. Se on ensimmäinen blogiyhteistyöjuttuni, johon ryhdyin. Yleensä en blogiyhteistyötä tee, mutta nyt oli sellainen, että tartuin siihen. Olen siitä niin innoissani, etten tahdo malttaa odottaa huomiseen. Silloin on jälkkärin aika. Hyvää lukuhalua!

Oikein hyvää päivän jatkoa kaikille!

20 kommenttia:

  1. Onnea kaksivuotiaalle ja onnea myös Navettapiialle ihanasta arvontavoitosta! <3
    Kiitos itsellesi todella kivasta ja antoisasta blogistasi! On niin kiva, kun puutarhablogeja on niin erilaisia. Se on rikkaus. Nautin todella paljon sun kirjoitustyylistä ja kauniista kuvistasi. On ollut ilo tutustua sinuun näin blogin kautta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsellesi, Riina! On aina niin ilahduttavaa kuulla näin hyvää palautetta. Minäkin pidän sinun blogistasi ja hillitystä tyylistäsi ja pyrin lukemaan uudet postaukset aina kun suinkin vain ehdin. ♥ Onhan tämä kaiken kaikkiaan niin hieno puutarhamaaailma kun on paljon erilaisia, kauniita puutarhoja ja ystävällisiä ihmisiä. Samoin olen ajatellut itse, että tosi kiva kun olemme blogiystävystyneet. ♥

      Poista
  2. Onnea syntymäpäiväsankarille ja Navettapiialle! Ei haittaa, jos syntymäpäivätarjoilu on "sitä sun tätä" -ton, sillä herkullista se on varmasti siitä huolimatta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Monet ovat jo ne jutut lukeneet, mutta ehkä on niitäkin, jotka saavat niistä uusia makuja :)

      Poista
  3. Onnea kaksivuotiaalle blogille (ja sinulle suurkiitos kun pidät sen näin aktiivisena), monia vuosia !
    Onnittelen lämpimästi Navettapiikaa, ihana palkinto varmasti ilahduttaa pitkään.

    Tarjoiluja jään innoissani odottamaan, erityisesti jälkkäriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Hirnakka! Mulla on kauhea kirjoitusvimma, joka ei näytä laantumisen merkkejä. Pakko saada kirjoitettua vähän väliä ;) Toivottavasti pidät tarjoiluista.

      Poista
  4. Onnea vielä blogillesi ja Navettapiialle hienosta käsväskystä!
    Lautasellinen hernesoppaa tuli jo nautittua, joten jään odottamaan tarjoamaasi jälkiruokaa.

    VastaaPoista
  5. Onnea kaksivuotiaalle ja arvonnan voittajalle! <3 Olen tänään pitkästä aikaa lukenut puutarhablogeja, ja pahoin pelkään, että menee taas toinen tovi, ennen kuin ehdin uudelleen lukuhommiin. Elättelen toivoa, että ehdin kuitenkin nauttimaan synttäritarjoiluistasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, keijunkukkanen! Olenkin ajatellut usein, ettei olla "nähty" pitkiin aikoihin. Elämä on aika ajoin niin kiireistä.

      Jätän ne tarjoilut tuohon sivupalkkiin, joten siitä niitä voi popsia myöhemminkin :)

      Poista
  6. Voi ihanaa! Kiitos! Ja viälä onnittelut kaks vuatiahalle! Sullon kyllä sanat hallus :)
    Mulla ei, oli näköjää kommenttihi kirijootusvirhekki pujahtanu. Tuallaasta potintekosettiäkää ei oo tullu hankituksi, vaikka son miäles ollukki. Ny ku oon innostunu enemmä taimikasvatuksesta, nii eiköhän sille käyttyäki tuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi onnitteluista ja ihanasta palautteestasi! ♥

      Kyllä sulla on sanat hallussa, en edes huomannut kirjoitusvirhettä. Tai sitten luulin, että se kuuluu murteeseen :) Niin tai näin, sinulla on niin lupsakka tyyli ilmaista itseäsi, että monesti hymyssä suin luen kommenttejasi ja blogiasi.

      En ole itsekään kokeillut potintekosettiä, mutta piti ostaa arvontaan ja itselle kun oli niin nätti :)

      Poista
  7. Onnittelut nimipäiväsankarille ja voittajalle. Olen innokas blogisi seuraaja, vaikka en nyt arvontaan osallistunut. Hyvää seuraavaa vuotta blogille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Pirkko! ♥ Ihana saada tuollaista palautetta. Toivottavasti voin tuottaa mukavia lukuelämyksiä myös nyt kolmannella vuodella.

      Poista
  8. Myöhästyneet synttärionnittelut ja monta, monta vuotta lisää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Heidi! Sitä itsekin toivon, että kirjoitusinto säilyisi. Niin mukavaa tämä on :)

      Poista