maanantai 17. tammikuuta 2022

MISTÄ NYT OLEN INNOISSANI?

Anteeksi, kun taas mainostan. En vain malta olla kirjoittamatta, kun olen itse niin innoissani näistä tuotteista.

Rakastan siistiä ja puhdasta kotia ja kaikkea kaunista. Siksi olen niiiin innoissani löydettyäni täydellisen siivoustuotteen putiikkini valikoimaan. Sen lisäksi, että tuote on todella kaunis, se on probioottinen, ympäristöystävällinen, myrkytön, riittoisa ja siksi edullinen, tuoksuton ja yhdellä aineella pärjää lähes kaikkialla kodissa.

Hyvästit valtavalle valikoimalle
erilaisia siivousaineita ja 
pullonpohjallisia sitä sun tätä.


Kun sain Pure Effectin ALL CLEAN –tuotepakkauksen ensi kertaa käsiini, tuntui siltä kuin olisin saanut jonkin ylellisen kosmetiikkatuotteen. Kuvittelin heti kodinhoitohuoneen siivousainelaatikon väljäksi ja siistiksi: vain yksi pieni pullo ja sumutuspullo sekä CLEAN BATH kalkinpoistoa varten. Siinä kaikki. Wau! Hyvästit valtavalle valikoimalle erilaisia siivousaineita ja pullonpohjallisia sitä sun tätä. Otankin laatikon aivan uuteen käyttöön, sillä näitä pulloja kehtaa säilyttää vaikkapa pöydällä, kunhan ei ihan suoraan auringonvalossa säilytä.

Tahrat lähtivät hyvin ja nautin siitä ajatuksesta,
että voin ympäröidä itseni probiooteilla.


Innoissani laimensin pipetillä pienen määrän tiivistettä sumutuspulloon. Sumuttelin pintoja ja pyyhin. Tahrat lähtivät hyvin ja nautin siitä ajatuksesta, että voin ympäröidä itseni probiooteilla. Pure Effectin siivoustuotteiden tehohan perustuu terveellisiin maitohappobakteereihin, jotka puhdistavat pinnat luonnonmukaisesti ja syvältä. Ne eivät ole ihollekaan haitaksi.

Olen minä tähänkin asti käyttänyt maitohappobakteereihin perustuvia siivoustuotteita, mutta ne tuoksuvat voimakkaasti. Tuoksu on suorastaan häiritsevä. Tämä yleispuhdistusaine ei tuoksu miltään. Kyllä minä tuoksuista pidän, mutta mieluummin valitsen ne omien mieltymysten kuin siivousaineen perusteella.

Ah, jos kaikki siivoustuotteet
olisivat tällaisia tiivisteitä,
niin jätevuori madaltuisi huomattavasti.

Ah, jos kaikki siivoustuotteet olisivat tällaisia tiivisteitä, niin jätevuori madaltuisi huomattavasti, mietin. Sitä paitsi tätä ei tarvitse rahdata toiselta puolelta maapalloa. Kotimaisuus olisi tietysti paras, mutta ei Ruotsi huono vaihtoehto ole. Luotan ruotsalaisten bioteknologian osaamiseen.


Sitten on vielä toinen tuote, kalkkisaostumia poistava CLEAN BATH. Kalkki on sen verran ikävää ainetta pinnoilla, että se vaatii happaman puhdistusaineen. Mutta ei se mitään, sillä onhan tämäkin maitohappobakteerien avulla toimiva aine. Hyvä kuin mikä, vaikka ei olekaan tuoksuton! Eikä ole paha, jos kolme pientä nättiä pulloa nököttää kodinhoitohuoneen pöydällä.

Tästä täytyy kertoa blogiystävilleni ja kaikille muillekin, intoilen. Tämä on niin upea löytö, etten meinaa nahoissani pysyä. Ajatella, että tällainen luonnonmukainen ja ympäristöystävällinen tuote on olemassa! Siitä ilosta Kukka & Kaalin putiikissa Pure Effect ALL CLEAN aloituspakkaus & Pure Effect CLEAN BATH nyt - 10 %. Tarjous on voimassa tammikuun loppuun. Postituskulut ilmaiseksi yli 35 € tilauksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti