keskiviikko 28. syyskuuta 2016

MAISTUU...HMM...SYKSYLTÄ!

Tällaisena pilvisenä syyspäivänä tekee mieli jotain oikein hyvää. Niinpä kehittelin maukkaan syyssalaatin.

Otetaan reilusti tyytyväisyyttä ja melkein yhtä paljon haikeutta ja paloitellaan ne kaikessa rauhassa sopiviksi suupaloiksi tarjoiluvadille. Onnellisuutta voi laittaa oman maun mukaan pieninä murusina. Rakkaus antaa salaattiin täyteläisyyttä, joten sitä voi lisätä mielin määrin pieninä palasina. Lisätään loraus laiskuutta ja pari tippaa tunnontuskaa tekemättömistä töistä. Tipat voi jättää poiskin, jos kaapista ei satu löytymään, mutta pieni tujaus antaa kyllä sopivasti terää.

Maustetaan hyppysellisellä intoa uusista asioista ja ripauksella reippautta.

Ainekset sekoitellaan huolettomasti. Pinnalle ripotellaan runsaasti iloa ja hyppysellinen haaveita. Koristellaan kesän muistoilla.

Nautitaan syyssäässä, tuulen tuiverruksessa.
Kärryllinen tyytyväisyyttä.

1 kommentti:

 1. Vaihdoin blogini asetuksia ja olin menettää kaikki teidän tähänastiset ihanat kommentit. Niinpä tallensin ne kaikki ja liitin takaisin blogiin. Valitettavasti profiilikuvat menivät. Onneksi sanat jäivät :)

  Pauliina Isopahkala: Tervetuloa blogini lukijoiksi Kruunu Vuokko ja Keltainen keinutuoli! Olen niin iloinen kun ei tarvitse kirjoitella pelkästään itselleen :) Näin on paljon hauskempaa.

  Mantelilaakson Susanna: Kuinka kaunis aamun valo ja tunnelma kaikkine kastepisaroineen!
  Lempeää syyskuun loppua sinulle!
  Pauliina Isopahkala: Voi kiitos, Susanna! Mukava kun tulit vierailemaan blogissani ja vieläpä kommentoit noin kauniisti :)

  Anneli A / Pihakuiskaajan puutarha: Kiva kun olet perustanut uuden blogin. Mukava on saada uusia blogikavereita; liityinkin lukijaksesi. Kaunista syksyn jatkoa Pihakuiskaajan puutarhasta!
  Pauliina Isopahkala: Tervetuloa, Anneli, lukijaksi! Tällaisesta tulee onnelliseksi koko loppupäiväksi ja moneksi seuraavaksikin päiväksi :)

  Pionihullunpaivakirja: Ihanan syyssalaatin kehititkin!
  Niin kaunis syksyinen kuva, pioneitakin näkyvissä.
  Pauliina Isopahkala: Hauska kun pionin ystävä heti bongasi pioneita aamusumussa otetusta kuvasta :) Tervetuloa lukijaksi! Huomasin sinun blogistasi, että olit alkanut seurata minun blogia. Olin siitä riemuissani :) En vain tiedä miksi en ole saanut mitään ilmoitusta siitä. Kuvasi/merkkisi ei näy tuossa Lukijat-jutussa eikä Bloglovin'-luettelossakaan :( Onkohan mun asetuksissa jotain häikkää? Epäilen muutamien muidenkin kohdalla samaa. Hyvää päivän jatkoa sinulle!

  Pirkko Kovero: Onpa hauska löytää uusi blogi! Sinulla soljuvat sanat niin kauniisti , että kottikärrykin muuttuu taianomaiseksi! Hyvää jatkoa!
  Pauliina Isopahkala: Kiitos! Kyllä mä nyt olen tosi onnellinen kun olen saanut sinusta uuden lukijan ja vieläpä noin ihanaa palautetta :) Tervetuloa, Pirkko! Hyvää syksyn jatkoa sinullekin!

  VastaaPoista