tiistai 26. maaliskuuta 2019

LIPPUJA MESSUILLE

Lintujen sirkutus. Auringon sulattamat pläntit puutarhassa. Auringon pilkahdus ja raekuuro vuorotellen. Ruskeasta maasta pilkistävät versonpäät. Kurakengät eteisessä. Joutsenten paluu. Vimmattu tarve hypistellä siemenpusseja. Innokkaat hautojat kanalassa. Mitäs kaikkea kevään merkkejä niitä onkaan? Ai niin, puutarhamessut siellä ja täällä.

Lahden Pihapiiri-messut ovat 27. – 28. huhtikuuta. Sain sinne kaksi lippua arvontaa varten.

Kevättähti varmaan jo kukkii messujen aikaan.

Lainasin pätkän Lahden Pihapiiri-messujen esitteestä: "Pihapiiri-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tietoa muun muassa kukkien värivalinnasta, pihasuunnittelun perusteista, villivihanneksista ja kompostoinnista. Pihapiirissä pääset myös kuulemaan suositun ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan ajatuksia luonnon merkityksestä ihmisen hyvinvointiin. Lavan äärellä tehdään keväisiä istutushommia, sidotaan näyttäviä vihanneskimppuja ja askarrellaan ihania kukkasormuksia ja taimiruukkuja - tule mukaan keväisiin tuokioihin!" Lisää tietoa tapahtumasta löydät täältä

Palkinto sisältää kaksi lippua. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla, miksi juuri sinun pitäisi päästä Pihapiiri-messuille. Osallistumisaikaa on ti 2.4.2019 klo 24.00 asti.

Jokainen saa osallistua yhdellä arvalla, olipa lukijani tai ei. Toki voit liittyä lukijaksi, jos pidät blogistani. Palkinnon postitan vain Suomeen. Anonyymien pitäisi laittaa joko sähköpostiosoitteensa tai nimimerkki ja lähettää sähköpostiosoite minun sähköpostiini: isopahkala@leikiten.fi.

Onnea arvontaan!


20 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta, mutta en valitettavasti pääse messuille tänä vuonna päällekkäisten menojen vuoksi. Onnea arvontaan kaikille muille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä toisella kertaa sitten :) Minä en päässyt viime vuonna, mutta nyt on suunnitteilla lähteä miehen kanssa kahdestaan.

   Poista
 2. Viime vuonna oltiin Beiben kanssa Lahdessa messuilemassa ja tykättiin. Joten ilman muuta osallistun.

  rakkauttajamaanantimia@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1
   Kiva kuulla, että oli onnistunut reissu. Itse en ole Lahden messuilla vielä käynyt. Jospa tänä vuonna...

   Poista
 3. Haluaisin käydä, kun ei ole tullut ennen käytyä.

  VastaaPoista
 4. Mielelläni osallistun. Edellisen kerran kävin Lahden puutarhamessuilla noin 20 vuotta sitten ja nyt olisi aika päästä uudelleen ;)

  VastaaPoista
 5. Ensikokemalta kotoisan oloiset messut. Mukava olisi käydä toistekin ja tällä kertaa malttaisin pysähtyä kuuntelemaan Katin ja Marian juttuja. Ja tietysti messuilla saa tehtyä vallan mainioita taimihankintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4
   Kiva kuulla, että tykkäsit. Taimet voisivat olla minulle vähän liiankin houkuttelevia :)

   Poista
 6. Kiva olisi osallistua, mutta se viikonloppu on buukattu jo ihan täyteen. En ole ollut Lahden messuilla joten olisi ollut kiva yrittää arpaonneani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, mutta sitähän se monesti on, päällekkäisyyksiä riittää. Ehkä toisena vuonna sitten...

   Poista
 7. Olen menossa messuille joka tapauksessa. Jos voitan liput, voin lippurahoilla ostaa enemmän kasveja.

  VastaaPoista
 8. Mielellään käväisisin ensimmäistä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2 (Arvonnan helpottamiseksi annan kaikille osallistujille numerot, joten annan sinulle tämän saman kakkosen, jonka annoin jo ylempänä.)

   Ei varmaan hassumpi tapa viettää vapaapäivää :)

   Poista
 9. Tarjoaisin anopille hienon vapaapäivän. Hän on puutarhaihminen, eikä ole aiemmin käynyt kevätmessuilla.
  Nim . Werhoutuja
  Laitan osoitteen viestinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 6
   Oi, miten ihana ajatus ♥ Puutarhaihmisenä anoppisi varmasti nauttisi päivästä miniän seurassa :)

   Poista
 10. Minäkin taidan osallistua kuitenkin arvontaan! En ole ikinä siellä käynyt, mutta jos onni sattuisi suosimaan, niin kova olisi yritys päästä messuilla nyt käymään 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 7
   Osallistu toki. Messupäivä tuskin on hassumpi tapa viettää vapaapäivää tai jos nyt ei ihan vapaapäivää vauva kainalossa kenties, niin erilaista päivää kuitenkin :)

   Poista