tiistai 17. huhtikuuta 2018

MILTÄ KEVÄT MAISTUU?

Minusta kevät maistuu smoothielta. Kas, tässä reseptini, ole hyvä!

Lisää tehosekoittimeen yhtä paljon innostusta, jälleennäkemisen riemua ja toiveikkuutta. Ehkä desi – puolitoista kutakin. Määrät ovat noin suurin piirtein. Puoli purkillista puutarhahulluutta antaa hyvän säväyksen.

Halutessasi täyteläisen juoman, lisää tölkillinen työtä (näin sivumennen sanoen kompostit on tyhjennettävä ja piha siivottava). Voit lisätä myös hiukan odotusta ja suunnitelmia, jos niitä sattuu olemaan.

Jotta smoothiesta ei tulisi liian imelää, lisää pisara pettymystä paleltuneista ruusun versoista ja hyppysellinen huolta hortensioista. Maustemitallinen kiireen tuntua tuo vähän terää, mutta varo laittamasta liikaa, ettei se peitä muita makuja.

Pyöräytä kaikki ainekset tasaiseksi tehosekoittimessa. Tarkista maku. Voit koristella juoman muutamalla rippusella onnea, iloa tai rakkautta.

Annoksesta riittää juuri sopivasti kolmelle: Intolle, Tarmolle ja itselle. Nauti juoma kylmänä raittiissa ulkoilmassa, tarvittaessa tumput käsissä.


Miltä sinun kevääsi maistuu?

Tervetuloa, Pirkko, ihanien lukijoitteni joukkoon! Toivottavasti saat täältä hyvää mieltä ja joskus ehkä ideanpoikasiakin.

P.S. Syyssalaatin ohjeen löydät täältä. Ja jos et vielä tunne rakkaita apulaisiani, Intoa ja Tarmoa, voit tutustua heihin esimerkiksi täällä. Muut jutut heistä, Onnista ja Ilonasta, löydät hakusanalla Into ja Tarmo ja Onni & Ilona.


24 kommenttia:

 1. Ihana smoothie, tuota pitääkin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä :) Se on sellainen sesonkituote, ettei sitä saa ympäri vuoden, edes ulkomailta tuotuna. Kiitos, Tuulikki, mukavasta kommentista!

   Poista
 2. Juuri tuota odotusta,riemua ja pientä pettymystä kevääseen kuuluu!Miten osasitkaan sen smoothieksi sekoittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuovi, ihanasta palautteesta!

   Sitähän tämä elämä on, pieniltä pettymyksiltä ei voi välttyä. Onneksi kevät on suurimmaksi osaksi tuota odotusta ja riemua.

   Poista
 3. Minun kevät maistuu juuri tuolta, kyytipoikana uusia ideoita ja vaaleanpunaisia unelmia. -Katja

  VastaaPoista
 4. Oivasti osasit kiteyttää tuohon reseptiin kaikki tarvittavat osaset. Taidankin lähteä tästä kaivamaan tehosekoittimeen esille 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Eikös olekin jännä miten eri makuinen kevät on verrattuna vaikkapa syksyyn :)

   Kiitos, Virpi, hauskasta ja ihanasta kommentistasi!

   Poista
 5. Tuossa cocktailissa on sopivasti twistiä, kirpeyttä ja viipyilevää jälkimakua! Ihan pakko testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tita! Nauroin ääneen juuri kun mies tuli huoneeni ovesta :) Piti vähän selittää mille täällä yksikseni nauran. mies kun ei ollut vielä lukenut uusinta postaustani :)

   Poista
 6. Herkullinen smoothie, kippis :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä :) Minäkin olen jo muutaman jäätelön ehtinyt nautiskelemaan.

   Poista
 8. Noilla aineksilla ei voi tulla kuin hyvää:) Ei kun resepti käyttöön!

  VastaaPoista