maanantai 27. joulukuuta 2021

KOHTAAMISIA

Täällä tervehtivät toisiaan kesä ja talvi. Kesän lämmöstä ja auringosta pitävät pelargonit seurustelevat jouluruusujen kanssa, jotka puolestaan eivät hätkähdä lunta ja pakkasta. Nyt ne viihtyvät sulassa sovussa vierekkäin puutarhavaraston viileydessä. Kesällä niiden tiet eroavat. Pelargonit pääsevät aurinkoiselle terassille, jouluruusut suuren kiven viileään varjoon.


Leikkaan lumen alta
maljakon täyteen varjoyrtin versoja.

Joulun ajan kirkas auringonpaiste saa minut kevätmielelle. Leikkaan lumen alta maljakon täyteen varjoyrtin versoja. Ne tuovat kotiin ihanaa, raikasta vihreyttä ja ehtivät sopivasti juurtumaan päästäkseen keväällä puutarhaan. Puutarhassa ne viihtyvät varjossa jouluruusujen seurassa.

Minäkin viihdyn puutarhavarastossa – ja kesällä puutarhan viileässä varjossa. Nyt minulla on hyvä syy viipyä puksipuiden ja murattien seurassa, sillä olen järjestellyt puutarhavaraston putiikiksi. Tänään minusta tuntuu, että vaikka saisin kuinka hienot ja väljät tilat tahansa, en haluaisi luopua puutarhavaraston tunnelmasta. Se olkoon putiikkini tunnuspiirre.

Verkkoputiikkiin pääset kurkkaamaan tästä.

Putiikissa on aina pientä puuhaa. Napsaisen pelargonin kukkineen kukan ja kuivahtaneet lehdet. Huoneeseen tulvahtaa pelargonin tymäkkä tuoksu, joka peittää hetkeksi viehkeät ranskalaiset huonetuoksut. 

Tuntuu niin mukavalta, kun ensimmäiset asiakkaat ovat löytäneet putiikkiini. On ihanaa tavata ihmisiä. Sydämestäni toivon, että he ovat tyytyväisiä tuotteisiin ja käyntiinsä pikkuruisessa putiikissani. 

Putiikissani on meneillään arvonta, johon ehdit vielä hyvin osallistua. Arvonnan säännöt näet täältä.

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuolla näyttääkin siltä, että siellä viihtyy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 😊 Hauskinta on, että myös meidän nuoriso viihtyy siellä. 😊

      Poista