lauantai 14. tammikuuta 2017

TÄNÄÄN OJENNAN KUKAN

Tänään haluan ojentaa kukan taas muutamalle blogiystävälle - ihan vain antamisen ilosta.

Mitäs kaikkea niitä kuluneita fraaseja nyt olikaan: "Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo." ja "Antaessaan saa." Ne vain ovat niin totta.

Lueskelin onnellisuudesta ja törmäsin Tshingis Aitmatovin ajatukseen onnesta: "Ei onni ole mikään sattuma, joka valahtaa taivaasta kuin rankkasade kesäpäivänä. Se tulee ihmisen luo vähitellen sen mukaisesti, miten hän suhtautuu elämään ja ympärillään oleviin ihmisiin. Onni karttuu jyvä jyvältä, osanen täydentää toistaan."

Onnellisuuden jyväsiä Teille kaikille, hyvät lukijani!

Ojennan tänään kukan

Kruunu Vuokolle Puutarhan Lumo -blogista
Kruunu Vuokko on avulias ihminen. Hänellä on aina jokin ystävällinen sana ja ajatus jaettavaksi. Hänellä on kiva, pirtsakka blogi ja saan usein häneltä ilahduttavia kommentteja. Häneltä saa kivaa innostusta ja energiaa omiinkin puutarhapuuhiin. Kaiken lisäksi Kruunu Vuokko on aivan huikean taitava kärhöjen kasvattaja. Kruunu Vuokon blogin löydät täältä.

Haluan ojentaa Kruunu Vuokolle hänen nimikkokukkansa kruunuvuokon. Ole hyvä!

Satulle Kukkaiselämää -blogista
Satu on reipas ja avoin ihminen, joka uskaltaa jakaa niin ilonsa kuin surunsakin. Häneltä riittää myös lohduttavia ja kannustavia, ystävällisiä ja viisaita sanoja lukuisalle ystäväjoukolle. Se on ihan huippua. Satu on touhukas ja hänen paneutumisensa asioihin (esimerkiksi nyt ompelun oppimiseen) on ihailtavaa. Sadun blogiin pääset tästä.

Yritin löytää Satulle jotain romanttista. Tässä sinulle tarhakurtturuusu 'Sävel', ole hyvä!

Sirkulle Kukkia ja haaveita -blogista
Olen tutustunut Sirkkuun täällä blogimaailmassa vasta vähän aikaa sitten ja olen saanut hänestä heti hyvin miellyttävän kuvan. Hänen kommenttinsa ovat ihanan ystävällisiä ja aina niin aurinkoisia. Hänellä on lämmin sydän. Hänen kanssaan olisi varmasti helppo jakaa ajatuksia livenäkin. Ihana ihminen! Sirkun blogi löytyy täältä.

Pikku linnut ovat laulaneet, että Sirkku pitää daalioista. Siksi yritin löytää sinulle daalian, mutta minulla niitä on vain vähän. Toivottavasti pidät tästä pienestä kukasta. Ole hyvä!

Titalle Unelmia ruusuista -blogista
Arvostan Titan huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä. Titalla on energiaa vaikka muille jakaa. Hänellä on reipas ja suora tyyli puhua asioista. On myös tosi kivaa saada häneltä kommentteja. Niistä tulee aina niin hyvä mieli. Uskon hänen olevan nainen paikallaan hyvinvointiin liittyvässä työssään. Titan uudehko blogi löytyy tästä.

Haluan ojentaa Titalle ruusun, mutta minulla on niitä kovin vähän. Toivottavasti pidät tästä juhannusruususta. Ole hyvä!

Piparmintulle Multaa ja mukuloita -blogista
Piparminttu on ihailtavan puuhakas. Virtaa hänellä riittää kuin pienessä kylässä. On ihailtavaa, ettei kaiken tarvitse olla täydellistä, tavallinen elämä on arvokasta. Tämä tuli mieleen siitä kun Piparminttu postailee välillä sellaisistakin puutarhan kolkista, jotka eivät vielä ole ihan tip top. Olen saanut hänestä sellaisen kuvan, että hän on aito ja avoin. Hän on myös empaattinen ja sydämellinen ihminen.
Piparmintun blogiin pääset tästä.

Piparminttu pitää esikoista. Toivottavasti pidät tästä tuikitavallisesta kevätesikosta. Minulla ei ollut mitään harvinaisuuksia ;) Ole hyvä!

Jos haluat lukea lisää ihanista ihmisistä, löydät tästä jutun otsikolla Tänään on ystävänpäivä.

Sarja Minun puutarhani aakkoset jatkuu taas pian. Vielä ehdit kommentoida mikä on sinun puutarhasi suuri D.

18 kommenttia:

 1. Kappas kiitoksia ruusuista - ne lämmittävät aina mieltä. Tehdään nyt kuin Oscar-gaalassa ja jaetaan kiitoksia: Siis kiitokset itsellesi tästä uudesta, raikkaasta ja idearikkaasta blogistasi! Tapasi kirjoitaa on sujuvaa, mielenkiintoista ja intensiivistä. Aina tulee hyvälle tuulelle täällä käydessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitoksista, Tita! ;) Tämä puutarhaintoilijoiden blogimaailma on niin upea. On niin helppo päästä samalle aaltopituudelle tuikituntemattomienkin kanssa. Emmehän mekään ole oikeasti tavanneet, mutta aina sitä ilahtuu kovasti kun näkee, että jaahas, Tita on laittanut viestin. Mitähän siellä tällä kertaa on? :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Kävin jättämässä sinulle haasteen blogiini:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maarit! Olen vastannut jo yhteen neljän kuvan haasteeseen, mutta mietin olisiko mulla vielä jotain uutta näkökulmaa. Mielelläni niihin vastailen ja ilahdun aina kun joku muistaa mua haasteeella.

   Poista
 3. Voi kulta, miten kauniisti kirjoitit! Kiitos! Olen nyt bloggaillut ja kommentoinut tavallista laiskemmin, kun seurustelen niin innokkaasti Berninani kanssa. No, kun lumet sulavat, jää ompelu ja alkaa puutarhamania. Ihana ruusu! Mukavaa lauantai-iltaa! Meikä ompelee taas yöhön asti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! Onhan se ihan selvää, että ei voi ommella ja roikkua netissä samaan aikaan :) Talvi on sen puoleen kyllä ihana, että tulee vapaa-ajalla tehtyä muutakin kuin puutarhaa. Mukavaa viikonloppua ja ompelun iloa sinulle!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, Maarit! Niin, lumen keskellä on kiva muistella kesää. Sen aina unohtaa, miten rehevää silloin onkaan!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Sanos muuta :) Minä aina kuumeisesti etsin kerrottuja valkoisia, mutta en vielä ole onnistunut löytämään. Kuvassa olen nähnyt.

   Poista
 6. Oi ja Voi! Kiitos sinulle,Pauliina kauniista sanoistasi! Ilo lienee molemminpuolinen, sinun postauksiasi on todella kiva lukea, niin elävästi kirjoitat! Tämä on kyllä uskomatonta, miten alkaa tuntea iloa toisen kommenteista, vaikkei ole koskaan tavannut! Ja kiitos suloisesta daaliankukkasesta, tuollaista valkoista daaliaa minulla ei vielä ollutkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirkku! Mukava kuulla, että ilo on molemminpuolinen. Joskus ajattelin kirjoittaa kirjan, mutta tämä bloggaaminen on paljon hauskempaa kun tämä on vuorovaikutuksellista. Lukijoiden kommentit innostavat ja saavat taas ideat tulvimaan ;)

   Poista
 7. I-ha-na esikko!!! Kiitos kauniista sanoistasi :) Ne piristivät päivääni ja juuri nyt todella tarvitsin tätä <3
  Olet lämmin ihminen ja muistat aina myös muut ihmiset ympärilläsi - ja se ei ole mikään itsestäänselvyys. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, Piparminttu! Kiva, että pidit esikosta :) Niistä ja monista muista täällä nähdään unta ;) Ilo on kyllä siitä mukava annettava, että se vaan lisääntyy - vähän niin kuin nuo esikotkin. Hyvää sunnuntaita sinullekin!

   Poista
 8. Kiitos Pauliina. Kauniit sanasi lämmittävät sydäntäni suuresti.
  Olet jakanut koko blogisi olemassaolon ajan hyvää mieltä ja iloa mielenkiintoisten kirjoituksiesi myötä ja kauniita, kannustavia sanoja on sinulta riittänyt kaikille blogissasi vieraileville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, Kruunu Vuokko! Ilman tätä positiivista vuorovaikutusta kirjoittaminen ei olisi ollenkaan niin hauskaa. Olen niin valtavan iloinen kun te, ystävälliset ja ihanat ihmiset, olette olemassa.

   Poista
 9. Kiitos, taas löytyi uusi blogiosoite!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Hienoa, että löysit uutta! Mukavien ihmisten blogeja on kiva mainostaa :)

   Poista